Aulkitik

Pixkana aurrera goaz

Erabiltzailearen aurpegia Naiara Alvarez 2022ko mar. 10a, 18:56

Mutilvera taldearen aurka jokatzen genuen. Nahiz eta sailkapenean gure atzetik dagoen taldea izan, aurkari gogor eta zail bat espero genuen. Horregatik, gogor entrenatu genuen astean zehar, asteburura ahalik eta ondoen iristeko.

Partidari dagokionez, ez zen partida erraza izan, 0-1eko markagailuarekin joan arren atsedenaldira. Bigarren zatian gola sartu ziguten eta berdinketa lortu zuten, hala ere, azken 5 minutuetan markagailuari buelta eman eta 3 puntuak Tolosara ekartzea lortu genuen.

Orain, asteburuko partidan pentsatzen hasi gara, Racing-en aurka jokatzen baitugu. Gogor irtengo gara zelaira eta gure jokoa eginez 3 puntuak etxera ekartzen saiatuko gara.