Aulkitik

Merezitako garaipena

Erabiltzailearen aurpegia Elena Zubiaurre 2022ko ots. 10a, 16:58

Bi puntu gehiago zituen Oiartzun taldeari aurre hartzeko aukera paregabea aprobetxatzen jakin genuen larunbatean Berazubin jokaturiko gipuzkoar derbian.

Denboraldiaurrean eta ligan oiartzuarren aurka jokatutako partidek argi utzi ziguten lehia zaila izango genuela aurretik. Partida hasi eta lehen minututik izan ginen baloiaren jabe; bi taldeentzat gol aukerak izan ziren arren, hauek hobeto aprobetxatzen jakin genuen eta lehen ordu erdirako bi eta hutseko abantaila lortu genuen. Halere, gure akats batek ez zigun markagailua mantentzen utzi, eta atsedenaldira 2-1eko emaitzarekin joan ginen.

Bigarren zatiko aldaketek partida nahasi bazuten ere, kontrolpean izan genuen norgehiagoka eta emaitza ez zen aldatu geratzen zen denboran.

Garaipen honekin, lehen aldiz sailkapeneko taulan erditik gora kokatzea lortu genuen, zazpigarren postuan hain zuzen ere.

Datorren asteburuan jardunaldirik ez dugunez, bi aste barruko partidarako lanean jarraituko dugu sailkapenean gorantz jarraitzeko.