ZORIONAK SEBAS ETA JABI

Futbola neskak

EUSKAL LIGA: TOLOSA  2 – PEÑA ATHLETIC 2

GOLAK : MAR LUZURIGA ETA ALAZNE GARMENDIA

Partidua hasi eta dominatzen hasi giñen eta golak etorri ziren, bi jokaldi bikainetan.

Aukera gehiago izan genituen baina ez genituen gauzatu.

Partida bideratuta genuenean ez genuen jakin kontrolatzen jokoa eta beraiek aurrera egin zuten , lehen zatia bukatzear zegoela gola sartu zuten eta bizitza eman genien.

2. zatia eskasa izan zen beraiek gola sartu nahiean eta guk defendatuz.

Partidua bukatzeko 5 minutu falta zirela penalti kontran eta berdinketa.

Iñoiz galdu egin behar genituen 2 puntuak ihes egin zuten.

Pena bat, gu baino gutxiago ziren.

Hurrengo partida Lantaron, sailkapenean azkena dijoana, igandean 25, 12.30etan.

JUBENILAK: AMAIKAK BAT 0 – TOLOSA 3

Zorionak.

Sailkatze fasea lehenak bukatu dute.Orain txapeldunen fasea hasiko dira.

GOLAK:

KADETEAK:  TOLOSA 2 – INTXAURDI 0

GOLAK: ZURIÑE IGLESIAS ETA ANE ALFONSO

Asteburu honetan tolosarrek Eibarren aurkako partiduan galdu ondoren Intxaurdiren kontra irabazi egin zuten 2-0 . Ikusten denez gure neskak etxean sendo dabiltza, ez dute inoiz partidurik galdu eta oraingoan ere horrela izan da. Partidua hasi bezain laister tolosarrek 3 puntuen bila atera ziren berehala aukera garbienak edukiz eta lehenengo hogeitabost minutuetan etorri zen lehenengo gola Zuriñek sartua. Eta horrela lehenengo zatia bukatu zen. 2.zatian gauzak aldatu ziren donostiarrak gogoz atera ziren partiduaren bila baina tolosarrek atzean ondo eutsita lan askorik egin gabe 2. zatiko 20. minutuan bigarren gola sartu zuen Ane Alfonsok baloia borrokatu ondoren. Eta horrela bukatu zen partidua 2-0. Ea bide hontan jarraitzen duten gure neskak.