Euskal ligakoak galdu, partidu bikaina jokatu arren

Futbola neskak

EUSKAL LIGA: TOLOSA 2 – MARIÑO 3

GOLAK: Alazne Garmendia Izaro Goenaga

Partidu bikaina gure neskak jokatutakoa Mariño liderraren aurka, zoritxarrez Mariñok 3 golak guk egindako aktsengatik sartu zituen,, opari gehiegi Txapeldun izan den Mariño taldearentzat.Zorionak.

Gure golak berriz jokaldi ikusgarrien bidez etorri ziren baina ez ziren izan nahikoak garaipena lortzeko.

Hurrengo partiduak horrela jokatzen baditugu salbazioa gure esku edukiko dugu.

JUBENILAK: AMAIKAK BAT 2 – TOLOSA 1

Lehen zatia ondo jolastuz irabazten bukatu genuen baina 2. enean ezin markagailuari eutsi
KADETEAK:  OIARTZUN 1 – TOLOSA 4

GOLAK: Nerea Etxeberria, Saioa Zubillaga 2 et Agurne Zubillaga.

Lehen zatia oso gaizki bana berdindurik bukatu genuen.

2. zatia beste gauza bat izan zen, bakoitzak egin behar zuena egiñez erraz menperatu genituen.

INFANTILAK:

TOLOSA A 5– ZARAUTZ 3Golak: Amaia Otamendi 3, Maddi Peguero 1 eta Nora Sanz 1.

Partidua ankaz gora jarri zen Zarautzek gola sartutakoan, falta jaurtiketa baten ondorioz, gero berdinketa lortu genuen eta berriro aurkariak gola.

Hemendik aurrera erabat dominatu genuen 5- 3 emaitzara iritsi arte.

Bere jokua hobetu beharko dute, txapelketa honetan zerbait egin nahi badute.

Partido  que empezo cuesta arriba con el primer gol del equipo visitante 0-1con una falta desde fuera del area,para luego empatar el equipo local 1-1 y otra vez se adelanto  el equipo del Zarauz 2-1 Paso a dominar el equipo local.y termino con el resultado Tolosa 5-Zarauz 3. Mala fortuna del equipo local con varios disparos al larguero.Goles de Nora(1)Mayi(1)y Amaia(3)Deben de mejorar en el juego estas chicas infantiles, si quieren llegar a cotas mas altas.

TOLOSA B 1 – HONDARRIBI 0Partidu borrokatua.lehenengo zatin beraiek 2 aukera izan zituzten baino defensa ajustatu ondoren Askoz hobeto ibili ginen aukerak eginez eta korner bazuk ateraz.Bigarren zatin etorri zen gola estrategiaz korner batetik Irenek sartu zuelarik eta hirugarren zatin markagailua kontrolatzera eta defenditzera atera ginen azkenen garaipen polita lortu genuelarik.

ALEBINAK: TOLOSA 10- ORDIZIA 3