Aste honetan talde guztiak irabazi dugu.

EUSKAL LIGA:TOLOSA 3 – SANTURTZI 1 GOLAK: Maddi Garikano 2 eta Elixabetek bestea Garaipen garrantzitsua gure neskak lortutakoa, Peña Atletic 3. postuan dagoela kontuan hartuta.Oso ondo jolastu zuten lehen zatia 2 gol sartuz, markagailua handiagoa posible izanda.2. zatian jokua berdindu egin zen talde bakoitza kgol bana lortuz. Buena victoria del Tolosa frente al Peña Athletic de Santurtzi, el sábado a las 15:30 en Tolosa, por un 3-1. Un buen primer tiempo del Tolosa donde se llego al descanso con un 2-0 y el marcador pudo haber sido mas amplio a favor de las locales. El segundo tiempo fue mas igualado donde, cada equipo marco un gol. Goles: Eli y Maddi (2).

Futbola neskak

JUBENILAK: ZESTOA 1- TOLOSA 3

KADETEAK: ORDIZIA 1- TOLOSA 2

GOLAK : AINHOA BENGOETXEA 2

Partidu oso lehiatua, 2 taldeek sailkapenean dauden postuetan zergatia demostratuz.

Ordizikoak kontraerasoan oinarritu zuten bere jokoa eta Tolosarrak baloia mugituz alde batetik bestera, bere oinetan duten kalitatea demostratu nahian.

Hasieran 2 aukera garbi izan zituzten aurkariak aurretik jartzeko baina ez zuten lortu eta gureak dominatu zute naukera garbiak sortu gabe eta hórrela igaro zuen lehen zatia.

Ondoren erabat dominatu genuen Ainhoak lehen gola sartuz.Halaere beraiek urrutitik egindako jaurtiketa bakarrean berdinketa lortu zuten.Ondoren hirubat okasio argiak eduki genituen eta 10 minutu falta zirelarik jokaldi eder batean garaipena lortu genuen.

Gure neskak ez zuten etsi, behin eta berriz demostratuz oso lehiakorrak direla eta ez dutela burua jeisten nolanahi eta kasta izugarria dutela.

Txapelketaren lehen buelta sailkapenaren lehen postuan bukatu dugu.