INFANTILAK

INTXURRE 1 – TOLOSA A 13

Errez irabazi zuten

BEASAIN 1 – TOLOSA B 6
Lehenengo zatin partidua kontrolatua eta gu iristen ginen bere area ingurura baina aukera garbirik gabe.Beraiek apenas ez dira iritsi gure areara.Bigarren zatin iritsi dira golak lehenenegoa Nahiak eta bigarrena Irati Henandorenak.Beraiek jende gehiagokin iristen ziren eta aukera bazuk egin dituzte eta horrela sartu dute beraien gola.Hirugarren zatin iritsi dire beste golak denak Irati Hernandorenak sartu ditularik,azkenerako 1-6 izan da emaitza.

KADETEAK: ZARAUZ 0 – TOLOSA 4

GOLAK: SAIOA ZUBILLAGA, AINHOA BENGOETXEA, AINHOA GARIKANO ETA ZURIÑE IGLESIAS.

Lehen zatia golik gabe joan zen, neskak hotzarengatik edo lo atera ziren eta jo exkasa ikusi genuen.

2. zatian pizt uegin ziren eta jokaldiak lotzen joan ziren,  hobetu zuten eta ondorioz golak iritsi ziren.

JUBENILAK: TOLOSA 2 – ORIOKO 1

Partida orekatua izan arren tolosarrek ondo aprobetxatu zituzten edukitako okasioak.

3 puntu hauekin lehen postuan kokatzen dira aste honetan. Goleatzaileak, Alazne Garmendia eta Izaro Goenaga.

EUSKAL LIGA:  TOLOSA 3 – BIZKERRE 2

Partidu ederra tolosarrak jolastutakoa, 0-2 galtzen hasi arren.Lehen zatiaren bukaeran lehen gola sartu zuen Maddi Garikanok jokaldi eder  batean.

2. zatia antzekoa izan zen , Ane Larrañagak  lehena egin zuen eta garaipenaren gola beraien atean sartu zuten.

Beharrezkoak ziren 3 puntuak beheko postuetatik ateratzen jaoteko.