Santu guztien asteburuko kronikak

Emakumeen futbola (azaroa k3)

INFANTILAK:

TOLOSA A 7 – ORDIZIA 2.GOLAK:MIREIAK 2, MARIAK 1, AMAIAK 1, ANEK 1 ETA CLAUDIAK 1

Lehen zatia golik gabe igaro zen eta bigarrenean lehena sartu genuen, segidan beraien berdinduz eta hirugarren zatian beste gol guztiak sartu genituen oso ondo jolastuz.Taldea hazten ari da jokatu heinean.

TOLOSA B 4 – LAZKAO 2

Lehenengo zatin guk aukera dexente 1-0 Lorek retxatze bat area barruan hartu eta sareetara bidalita.Bigarren zatin presionatzen dute oso goian eta Behin lehen lerro hori apurtuta okasioak izan ditugu barra-barra 4-0 bukatu dugu Lorek beste gol bat urrititik eta Iratik Hernandorenak 2.

Hirugarren zatin 2 gol sartu dizkigute bukaeran bainan Arazoak izan ditugu baloia atzetik ateratzeko garaian .hobetu beharrekoa ....

KADETEAK:

INTXAURDI 1 – TOLOSA 4.GOLAK ZURIÑE 1 ETA AINHOA BENGOETXEAK (hackear trik).

Partidu gogorra izan zen lehen zatian parekatua baina guk gure okasioa sartu egin genuen.Bigarren zatian hobetu genuen 2. gola sartuz, ondoren beraiek estutu ziguten eta gola sartu zuten, oso ondo defenditu genuen beraien erasoa eta kontran 2 gol sartuz.

Ez dago partida errezarik eta defensan ikasi genuen ezin garela relajatu.

Taldea 1. Postuan dago eta hurrengo partidua 2. Dijoan Añorgaren kontra dugu larunbatean 17.30etan REZOLAko zelaian.ANIMO

JUBENILAK:

LAZKAO 2 –TOLOSA 3.GOLAK :EIDER, ALAZNE ETA ELI

Partidua dominatu genuen baina beraiek bi jokaldietan iritsi eta bi gol sartu zizkiguten.Bigarren zatia kostata baina markagailuari buelta eman genion.Taldeak ez zuen etsi, bukaeran saria lortuz

EUSKAL LIGA:

BEASAIN 1 – TOLOSA 1.GOLA: MADDI GARIKANO

Gure neskeei kosta egiten ari zaie partiduak aurrera ateratzen.Irabazten joan arren azken momentuan falta baten ondorioz Beasainek berdintzea lortu zuen.