[AULKITIK] Dinamika onarekin jarraitzeko hiru puntuak

Erabiltzailearen aurpegia Maria Herrero 2017ko ira. 19a, 13:04

Bagenekien partida zaila izango zela larunbatekoa. Beraz, lanean jarri ginen astelehenean bertan helburu zehatz batekin: 3 puntuak etxean geratzea. Uneko urduritasuna alde batera utzita, partidan kontzentratu eta jokatzera atera ginen.

Norgehiagoka hasi bezain laster gure jokoa egin genuen, baina aukerak sortzea kosta zitzaigun. 30. minutura arte ez zen iritsi lehen gola, Maddi Garikanoren eskutik; segidan, Izarne eta Leire “pitxitxiaren” beste bi. Bigarren zatian gauzak ez ziren asko aldatu; baloiarekin segi genuen, eta beraiek gol bat sartzea lortu zuten arren, laugarrena sartzeko zortea izan nuen. Bukaeran iritsi zen 5-1ekoa, Ainhoa Bengoetxearen erremate batekin.

Helburu nagusia bete genuen, talde osoaren lanarekin partida irabazi eta ondoren afaltzera joan ginen garaipena ospatzeko. Hurrengo asteburuan Barakaldora bidaiatu eta lehenengo postuetan jarraitzeko beste garaipen bat bilatuko dugu.