Atzokoan Iñigo Cojo, Basque Culinary Center-eko irakaslea eta hainbat jatetxe ezagunetan lan egin eta esperientzia jasotakoa, perretxikoak prestatzeko beste ikuspegi bat erakutsi nahi izan zuen, modu erraz eta atsegin batean. Ikusleak are eta gusturago plater hoiek dastatzeko aukera izan zutenean.
www.mikologika.org
Argazkia: Iñaki Lopetegi. www.agerremedia.com
Ez diogu hau kapritxo hutsagatik: lagundu iezaguzu. Eduki hau guztia doan ikusten duzu ez dugulako irudikatzen euskarazko hitzik gabeko Tolosalderik. Atarikide, iragarle eta erakunde askoren laguntzarik gabe ezinezkoa litzateke. Zenbat eta komunitate handiagoa sortu, orduan eta sendoagoa izango da ATARIA: zurekin, zuekin. Ez utzi biharko gaur egin dezakezuna: egin zaitez Atarikide!
EGIN ATARIKIDE!