Atzokoan Iñigo Cojo, Basque Culinary Center-eko irakaslea eta hainbat jatetxe ezagunetan lan egin eta esperientzia jasotakoa, perretxikoak prestatzeko beste ikuspegi bat erakutsi nahi izan zuen, modu erraz eta atsegin batean. Ikusleak are eta gusturago plater hoiek dastatzeko aukera izan zutenean.
www.mikologika.org
Argazkia: Iñaki Lopetegi. www.agerremedia.com
Ez diogu hau kapritxo hutsagatik: lagun gaitzazu . Eduki hau guztia doan ikus dezakezu euskarazko hitzik gabeko Tolosaldea ez dugulako irudikatzen. Atarikide, iragarle eta erakunde askoren laguntzarik gabe ez litzateke posible hori. Gero eta komunitate handiagoa sortu, orduan eta sendoagoa izango da Ataria: zurekin, zuekin. Ez utzi biharko gaur egin dezakezun hori: egin zaitez Atarikide!
EGIN ATARIKIDE!