Zerkausiko sukaldea

Erabiltzailearen aurpegia Casino Tolosa 2014ko urriaren 17a

Dagoeneko urteroko ohitura dugu ostegunean Zerkausian sukalde bat prestatu eta hainbeste ugaritu diren telebista saioen modura sukaldari ezagunak lanean jartzea.

Atzokoan Iñigo Cojo, Basque Culinary Center-eko irakaslea eta hainbat jatetxe ezagunetan lan egin eta esperientzia jasotakoa, perretxikoak prestatzeko beste ikuspegi bat erakutsi nahi izan zuen, modu erraz eta atsegin batean. Ikusleak are eta gusturago plater hoiek dastatzeko aukera izan zutenean. 

www.mikologika.org

Argazkia: Iñaki Lopetegi. www.agerremedia.com

Ez diogu hau kapritxo hutsagatik: lagundu iezaguzu. Eduki hau guztia doan ikusten duzu ez dugulako irudikatzen euskarazko hitzik gabeko Tolosalderik. Atarikide, iragarle eta erakunde askoren laguntzarik gabe ezinezkoa litzateke. Zenbat eta komunitate handiagoa sortu, orduan eta sendoagoa izango da ATARIA: zurekin, zuekin. Ez utzi biharko gaur egin dezakezuna: egin zaitez Atarikide!


EGIN ATARIKIDE!