2014/10/16 20:00

MIKOLOGIKA. Sukaldaritza erakustaldia

MIKOLOGIKA. Sukaldaritza erakustaldia
Zerkausia,
iñigo Cojo, San Telmo museoko jatetxeko sukaldariak, saio berezi hontan, perretxiko mota ezberdinak erabiliz plater ezberdinak nola sukaldatuko erakutsiko digu. Ondoren. bertara gerturatzen diren guztiek prestatutako plater hoiek dastatzeko aukera izango dute.

Ez diogu hau kapritxo hutsagatik: lagun gaitzazu . Eduki hau guztia doan ikus dezakezu euskarazko hitzik gabeko Tolosaldea ez dugulako irudikatzen. Atarikide, iragarle eta erakunde askoren laguntzarik gabe ez litzateke posible hori. Gero eta komunitate handiagoa sortu, orduan eta sendoagoa izango da Ataria: zurekin, zuekin. Ez utzi biharko gaur egin dezakezun hori: egin zaitez Atarikide!


EGIN ATARIKIDE!