2014/10/16 20:00

MIKOLOGIKA. Sukaldaritza erakustaldia

MIKOLOGIKA. Sukaldaritza erakustaldia
Zerkausia,
iñigo Cojo, San Telmo museoko jatetxeko sukaldariak, saio berezi hontan, perretxiko mota ezberdinak erabiliz plater ezberdinak nola sukaldatuko erakutsiko digu. Ondoren. bertara gerturatzen diren guztiek prestatutako plater hoiek dastatzeko aukera izango dute.

Ez diogu hau kapritxo hutsagatik: lagundu iezaguzu. Eduki hau guztia doan ikusten duzu ez dugulako irudikatzen euskarazko hitzik gabeko Tolosalderik. Atarikide, iragarle eta erakunde askoren laguntzarik gabe ezinezkoa litzateke. Zenbat eta komunitate handiagoa sortu, orduan eta sendoagoa izango da ATARIA: zurekin, zuekin. Ez utzi biharko gaur egin dezakezuna: egin zaitez Atarikide!


EGIN ATARIKIDE!