Bermut gorria ezkontzen da ondoen gildarekin

Ataria 2016ko abe. 17a, 12:30

Gilda Eguna ospatu dute gaur Ibarran eta kazetari, sukaldari eta kritiko talde bat pintxo honentzat edaririk aproposena zein den erabakitzen aritu da.

Ruben Trincado, Joxemi Aierbe eta Xabier Ruiz sukaldariak, Igor Cubillo eta Iñigo Galatas kritikoak eta Jose Antonio Urruzola herriko produktoreak egin dute epaile lana. 

Ibarrako langostinoa osagai ezinbestekoa da gilda egiteko eta aurten "kalitatezko piparra" izan dela nabarmendu du Urruzolak.

Garagardoa, ardo txuria, ardo gorria, txakolina, bermut gorria eta bermut txuria probatu ondoren gildarekin hartzeko aproposena bermut gorria dela erabaki dute epaimahaikideek. Bigarren tokian garagardoa geratu da.

 

Ez diogu hau kapritxo hutsagatik: lagun gaitzazu . Eduki hau guztia doan ikus dezakezu euskarazko hitzik gabeko Tolosaldea ez dugulako irudikatzen. Atarikide, iragarle eta erakunde askoren laguntzarik gabe ez litzateke posible hori. Gero eta komunitate handiagoa sortu, orduan eta sendoagoa izango da Ataria: zurekin, zuekin. Ez utzi biharko gaur egin dezakezun hori: egin zaitez Atarikide!


EGIN ATARIKIDE!