Lauburu 2014

Akatsak garesti ordaindu ditu Lauburuk (1-4)

Tolosaldeko Ataria 2014ko urr. 11a, 18:03

Garesti ordaindu ditu Lauburuk lehen minutuetan egindako akatsak. Lehen zatian lau gol jaso ondoren, ezinezkoa izan zaio bigarrenean. Aukerak sortu arren, gol bakarra sartu dute Arevalorenek. Epaileak ere ez dira fin ibili, baina Arevalok, egindako akatsei bota die errua: "Egia da epaileak ez direla ongi ibili azken bi jardunaldietan. Aurkarien alde egin dute. Baina gaur, gure akatsengatik galdu dugula uste dut".

Astelehenean, analisi osoa irakurri ahal izango duzue ataria.info-n.

2014ko urr. 11a, 20:11

21. MIN: David Uzkudun atezain-jokalari moduan jokatzen ari da bigarren zatiaren hasieratik. Ongi hasi da Lauburu.

26. MIN: Ukitu eta ukitu ari ziren ibartarran, eta hainbat aukera on egin ostean, iritsi da saria. 1-4. Harmailatik ere estutzen hasi dira zaleak. San Juan, atzean sartuta.

34. MIN: Polemika eta haserrea berriro ere Belabietan. Ez dira fin epaileak. Hurrengo jokaldian, zutoinera Uzkudunek. Nahi eta ezin Lauburu.

38. MIN: Laubururen gola baliorik gabe utzi dute epaileek. Eskuarekin sartu du. Ibartarrak bigarren txartel horia ikusi eta aldageletara bidali du.

40. MIN: Amaitu da norgehiagoka. Garesti ordaindu ditu lehen minutuetako akatsak Ibarrak. Lauburu 1-4 San Juan.

2014ko urr. 11a, 19:07

Neurketako bigarren minutuan iritsi da iruindarren lehen gola. Baloia lapurtu eta bakar bakarrik Josebaren aurrean geratu da San Juango jokalaria.

4. MIN: Jokaldi ona osatu ostean, San Juanen bigarrena. Hasiera makala ibartarrena.

9. MIN: Aukera ona Ibarrak. Iruñeko atezainak geldiketa ona egin du

12. MIN: Josebak penalti bikoitza geratu du.

17. MIN: Izan ez den falta batetik, penalti bikoitzez hirugarrena egin du San Juanek

18. MIN: Kexu dira ibartarrak. Azken minutuetan bi jokaldi polemiko izan dira. Davidek egindako falta baten ondoren, San Juanen laugarrena iritsi da. Haserrea Belabietan.