Moxal haragi gisatuaren aurkezpen ekitaldia Amezketan

Ataria 2025eko maiatzaren 15a

Aralar'eko ekoizle amezketarrak prestatu du proiektua Beasaingo Kaxola jatetxeko Iker Markinez sukaldariarekin. Bihar aurkeztuko dute proiektua, Amezketako Pernando Amezketarra kultur etxean.

Amezketako Aralar'eko ekoizleak moxal haragi gisatua egiteko proiektua gauzatu du Beasaingo Kaxola jatetxeko Iker Markinez sukaldariarekin elkarlanean, eta bihar aurkeztuko dute jendaurrean. Hitzordua 18:00etan izango da, Amezketako Pernando Amezketarra kultur etxean.

Ekimenak helburu du tokiko produktuak balioan jartzea, eta ekitaldian produktua nola prestatzen duten ezagutzeaz gain, gisatua dastatzeko aukera ere izango da. Herritar guztiei egin diete bertaratzeko gonbidapena.

Ez diogu hau kapritxo hutsagatik: lagundu iezaguzu. Eduki hau guztia doan ikusten duzu ez dugulako irudikatzen euskarazko hitzik gabeko Tolosalderik. Atarikide, iragarle eta erakunde askoren laguntzarik gabe ezinezkoa litzateke. Zenbat eta komunitate handiagoa sortu, orduan eta sendoagoa izango da ATARIA: zurekin, zuekin. Ez utzi biharko gaur egin dezakezuna: egin zaitez Atarikide!


EGIN ATARIKIDE!