Moxalaren festa gastronomikoa ari dira ospatzen Amezketan. Sei bat postu jarri dituzte eskualdeko zenbait ekoizlek zein sukaldarik herriko plazan, eta nola solasean, hala hausnarrean aritu dira haragi horrek dituen onuren inguruan.
Solasaldia amaitutakoan moxal haragiarekin egindako hainbat plater dastatzeko aukera izan dute bertaratu diren herritarrek, eta Bidenabar taldea aritu da festa girotzen.
Ez diogu hau kapritxo hutsagatik: lagun gaitzazu . Eduki hau guztia doan ikus dezakezu euskarazko hitzik gabeko Tolosaldea ez dugulako irudikatzen. Atarikide, iragarle eta erakunde askoren laguntzarik gabe ez litzateke posible hori. Gero eta komunitate handiagoa sortu, orduan eta sendoagoa izango da Ataria: zurekin, zuekin. Ez utzi biharko gaur egin dezakezun hori: egin zaitez Atarikide!
EGIN ATARIKIDE!