Altuna III.a bizirik iritsi da azken jardunaldira

Tolosaldeko Ataria 2019ko mar. 16a, 20:23

22-19 irabazi dute Altuna III-Martijak gaur arratsaldean Iruñeko Labrit pilotalekuan, Victor-Albisuren aurka. Finalerdietako bigarren jardunaldia zen. Hurrengo asteburuan jokatuko da azkenekoa.

Helburua finalerdien hirugarren partidara bizirik iristea zela esan zuen Jokin Altunak eta lortu dute. Lehen partida galdu egin zuten Irribarria-Zabaletaren aurka, eta bigarrena, gaur jokatutakoa, irabazi. Finalerdietako azkena, erabakigarria, Elezkano II-Rezustaren aurka jokatuko dute, hurrengo asteburuan.

Labriten, gaur arratsaldean, partida estua jokatuko dute Aspe eta Baiko-ko pilotariek. Victor-Albisu hasi dira aurretik, 1-3, baina ondoren gorriak 10-3 jarri dira. Dena alde zutela zirudienean, Albisu handi batek markagailua berdintzea lortu dute. Hala eta guztiz ere lehen atsedenaldi luzera Altuna III-Martija joan dira aurretik: 12-10. Bigarren atsedenaldi luzerako, ordea, markagailua alde zuten urdinek, 16-18. Azken tantoetan amezketarra nagusi izan da eta Victor-i aukerarik eman gabe markagailua eta partida irauli du Altuna III.ak.