Kalera atera da sukaldea

Ataria 2016ko mai. 14a, 11:19

Koldo Manterola parrilleroak ikastaroa eskaini du Berdura plazan. Eguerdian pintxo dastaketa izango da arratsaldean txanpinoi lehiaketa, burruntzi tailerra eta arkume eta sagardo dastatzea izango dira.

Gurea zinema aretoko erakusketa gelan ardo kata egin dute gaur goizean eta 11:00k inguruan parilla tailerra izan da Berdura plazan. Dozena erdi herritar gerturatu dira Koldo Manterola aiarraren azalpenak entzutera. Elkano eta Casa Julinen jardun ondoren, gaur egun, Castillon dabil parrillero.

Hurrengo ekitaldiak:

12:00. Txuleta eta pintxo dastaketa Berdura plazan.
18:30. Villabonako I. Txanpinoi lehiaketa Berdura plazan.
19:30. Burruntzi tailer irekia Nicolas Esnaolaren eskutik, Berdura plazan.
20:00. Arkume eta sagardo dastatzea izango dira Berdura plazan.

Ez diogu hau kapritxo hutsagatik: lagun gaitzazu . Eduki hau guztia doan ikus dezakezu euskarazko hitzik gabeko Tolosaldea ez dugulako irudikatzen. Atarikide, iragarle eta erakunde askoren laguntzarik gabe ez litzateke posible hori. Gero eta komunitate handiagoa sortu, orduan eta sendoagoa izango da Ataria: zurekin, zuekin. Ez utzi biharko gaur egin dezakezun hori: egin zaitez Atarikide!


EGIN ATARIKIDE!