Kalera atera da sukaldea

Ataria 2016ko maiatzaren 14a

Koldo Manterola parrilleroak ikastaroa eskaini du Berdura plazan. Eguerdian pintxo dastaketa izango da arratsaldean txanpinoi lehiaketa, burruntzi tailerra eta arkume eta sagardo dastatzea izango dira.

Gurea zinema aretoko erakusketa gelan ardo kata egin dute gaur goizean eta 11:00k inguruan parilla tailerra izan da Berdura plazan. Dozena erdi herritar gerturatu dira Koldo Manterola aiarraren azalpenak entzutera. Elkano eta Casa Julinen jardun ondoren, gaur egun, Castillon dabil parrillero.

Hurrengo ekitaldiak:

12:00. Txuleta eta pintxo dastaketa Berdura plazan.
18:30. Villabonako I. Txanpinoi lehiaketa Berdura plazan.
19:30. Burruntzi tailer irekia Nicolas Esnaolaren eskutik, Berdura plazan.
20:00. Arkume eta sagardo dastatzea izango dira Berdura plazan.

Ez diogu hau kapritxo hutsagatik: lagundu iezaguzu. Eduki hau guztia doan ikusten duzu ez dugulako irudikatzen euskarazko hitzik gabeko Tolosalderik. Atarikide, iragarle eta erakunde askoren laguntzarik gabe ezinezkoa litzateke. Zenbat eta komunitate handiagoa sortu, orduan eta sendoagoa izango da ATARIA: zurekin, zuekin. Ez utzi biharko gaur egin dezakezuna: egin zaitez Atarikide!


EGIN ATARIKIDE!