Etxekoa indartuz, garaikoa ezagutuz

Amaia Goikoetxea Azpeitia 2013ko aza. 7a, 13:32

Amasa-Villabonako Udalak bertako ekoizpenaren kontsumoa sustatu nahi du, eta horretarako ekimena jarri du abian: urtaro bakoitzean, garaiko produktuak nola ekoizten diren erakutsiko da azoka egiten den gunean, Berdura plazan.

Amasa-Villabonako Udalak bertako ekoizpenaren kontsumoa sustatu nahi du, eta horretarako ekimena jarri du abian: urtaro bakoitzean, garaiko produktuak nola ekoizten diren erakutsiko da azoka egiten den gunean, Berdura plazan. Fleming eskolako haurrak hurbildu dira lehenik, eta sagardoa ekoizten ikusi dute: «Gure asmoa herritarrak parte hartzera animatzea da, eta jendeari produktuen atzean dagoen lana erakustea», azaldu du Rosa Arregi Ingurumen zinegotziak. Gaztainak izango dituzte aintzat abenduan. 

Ez diogu hau kapritxo hutsagatik: lagun gaitzazu . Eduki hau guztia doan ikus dezakezu euskarazko hitzik gabeko Tolosaldea ez dugulako irudikatzen. Atarikide, iragarle eta erakunde askoren laguntzarik gabe ez litzateke posible hori. Gero eta komunitate handiagoa sortu, orduan eta sendoagoa izango da Ataria: zurekin, zuekin. Ez utzi biharko gaur egin dezakezun hori: egin zaitez Atarikide!


EGIN ATARIKIDE!