Amasa-Villabonako Udalak bertako ekoizpenaren kontsumoa sustatu nahi du, eta horretarako ekimena jarri du abian: urtaro bakoitzean, garaiko produktuak nola ekoizten diren erakutsiko da azoka egiten den gunean, Berdura plazan.
Amasa-Villabonako Udalak bertako ekoizpenaren kontsumoa sustatu nahi du, eta horretarako ekimena jarri du abian: urtaro bakoitzean, garaiko produktuak nola ekoizten diren erakutsiko da azoka egiten den gunean, Berdura plazan. Fleming eskolako haurrak hurbildu dira lehenik, eta sagardoa ekoizten ikusi dute: «Gure asmoa herritarrak parte hartzera animatzea da, eta jendeari produktuen atzean dagoen lana erakustea», azaldu du Rosa Arregi Ingurumen zinegotziak. Gaztainak izango dituzte aintzat abenduan.
Ez diogu hau kapritxo hutsagatik: lagundu iezaguzu. Eduki hau guztia doan ikusten duzu ez dugulako irudikatzen euskarazko hitzik gabeko Tolosalderik. Atarikide, iragarle eta erakunde askoren laguntzarik gabe ezinezkoa litzateke. Zenbat eta komunitate handiagoa sortu, orduan eta sendoagoa izango da ATARIA: zurekin, zuekin. Ez utzi biharko gaur egin dezakezuna: egin zaitez Atarikide!