Etxekoa indartuz, garaikoa ezagutuz

Amasa-Villabonako Udalak bertako ekoizpenaren kontsumoa sustatu nahi du, eta horretarako ekimena jarri du abian: urtaro bakoitzean, garaiko produktuak nola ekoizten diren erakutsiko da azoka egiten den gunean, Berdura plazan.

Amasa-Villabonako Udalak bertako ekoizpenaren kontsumoa sustatu nahi du, eta horretarako ekimena jarri du abian: urtaro bakoitzean, garaiko produktuak nola ekoizten diren erakutsiko da azoka egiten den gunean, Berdura plazan. Fleming eskolako haurrak hurbildu dira lehenik, eta sagardoa ekoizten ikusi dute: «Gure asmoa herritarrak parte hartzera animatzea da, eta jendeari produktuen atzean dagoen lana erakustea», azaldu du Rosa Arregi Ingurumen zinegotziak. Gaztainak izango dituzte aintzat abenduan. 

Albiste hau ATARIKIDEei esker argitaratu dezakegu. Haiei esker Tolosaldeko albisteak libre, euskaraz eta kalitatez irakurtzen dituzu. Horrela izaten jarraitzeko eman babesa Tolosaldeko Atariari eta ZU ERE IZAN ZAITEZ ATARIKIDE.

BATAK BESTEA DAKAR


EGIN ATARIKIDE!