"Azoka ostiralean edo larunbatean izan diferentzia handia dago"

Tolosako larunbateroko azoka gaur egin dute, bihar Maiatzaren Lehena delako. Irati Saizar eta Josu Artutxa lankideak bertan izan dira, 10 lagunentzako menua erosten, garaian garaiko produktuekin. 100 euroko aurrekontua zuten horretarako.

Sarrera: Letxuga, patata berriak, baratxuria, baba egosiak, zainzuriak eta tipulina. 25 euro.

Lehen platera: Ilarrak (Maravilla), arrautza gogortua eta urdaiazpiko pixka bat. 30 euro.

Bigarren platera: Txistorra, xolamua eta hirugiharra. 22 euro.

Postrea: Gazta, irasagarra eta intxaurrak. 26 euro.

Sagardoa: Dozena erdi bat botila. 12 euro.

Ogia: Baserrikoa, irin zuriarekin egindakoa, eta bi opil. 7,60 euro.

Guztira: 10 lagunentzat menua Tolosako azokan, 122,60 euro.

Albiste hau ATARIKIDEei esker argitaratu dezakegu. Haiei esker Tolosaldeko albisteak libre, euskaraz eta kalitatez irakurtzen dituzu. Horrela izaten jarraitzeko eman babesa Tolosaldeko Atariari eta ZU ERE IZAN ZAITEZ ATARIKIDE.

#EgitenDuzunaGara


EGIN ATARIKIDE!